• Laman Utama
  • Pemberitahuan
  • Pengumuman
  • Pemakluman Penangguhan Sementara Permohonan Dalam Talian Tawaran Biasiswa Perguruan Persekutuan Program Ijazah Sarjana Muda Pendidikan (ISMP) Tahun 2020

Pemakluman Penangguhan Sementara Permohonan Dalam Talian Tawaran Biasiswa Perguruan Persekutuan Program Ijazah Sarjana Muda Pendidikan (ISMP) Tahun 2020

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera,

Susulan daripada perutusan khas YAB Perdana Menteri pada 16 Mac 2020 mengenai Covid-19, dimaklumkan bahawa permohonan dalam talian bagi Tawaran Biasiswa Perguruan Persekutuan Program Ijazah Sarjana Muda Pendidikan (ISMP) tahun 2020 melalui laman web e-Penawaran (https://epenawaran.moe.gov.my/ijazah1/login.cfm) yang telah dibuka mulai 11 Mac 2020 hingga 31 Mac 2020 DITANGGUHKAN ke suatu tarikh yang akan dimaklumkan kelak.

Mohon untuk merujuk kepada portal rasmi KPM dari semasa ke semasa bagi sebarang pemakluman terkini berkenaan tarikh baharu tawaran biasiswa ini.

Sebarang pertanyaan lanjut boleh dikemukakan melalui e-mel Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya. atau Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya. (masalah berkaitan teknikal).

Sekian, terima kasih.

Bahagian Biasiswa & Pembiayaan

Kementerian Pendidikan Malaysia

17 Mac 2020

  • Hits: 4865

Ikuti kami di media sosial rasmi:

© 2019 Kementerian Pendidikan Malaysia (KPM). Hak Cipta Terpelihara
Tarikh Kemaskini 29 November 2023, 10:39.