Pelawaan Sumbangan Artikel Bagi Penerbitan Jurnal Penyelidikan Pendidikan Jilid 24 Tahun 2023

PERINGATAN MESRA

SEMUA PEGAWAI PERKHIDMATAN PENDIDIKAN

Tuan/ Puan,

PELAWAAN SUMBANGAN ARTIKEL BAGI JURNAL PENYELIDIKAN PENDIDIKAN BPPDP JILID 24/2023

Dengan hormatnya saya merujuk kepada perkara di atas.

2.   Sukacita dimaklumkan bahawa Bahagian Perancangan dan Penyelidikan Dasar Pendidikan (BPPDP), Kementerian Pendidikan Malaysia akan menerbitkan Jurnal Penyelidikan Pendidikan BPPDP Jilid 24 untuk tahun 2023.

3. Sehubungan dengan itu, Tuan/ Puan adalah dipelawa untuk menyumbang artikel berbentuk penyelidikan atau penilaian pendidikan bagi tujuan penerbitan jurnal tersebut.

4. Bersama-sama ini dilampirkan   pdf Garis Panduan Penulisan Artikel Jurnal Penyelidikan Pendidikan Edisi 2023 (681 KB)  untuk makluman dan rujukan tuan. Sila kemukakan artikel yang ditulis berserta Borang Maklumat Penulis Artikel (Lampiran A) dan Borang Pengakuan Penulisan Artikel (Lampiran B) yang terdapat dalam garis panduan tersebut secara softcopy ke alamat e-mel Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya. selewat-lewatnya pada 31 Mac 2023 (Jumaat).

5. Sebarang pertanyaan berkaitan perkara di atas, sila hubungi Penyelaras Penerbitan Jurnal Penyelidikan Pendidikan BPPDP melalui                            e-mel Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya. atau di talian 03-88846580/03-88846335.

Sekian, terima kasih.

Penyelaras Penerbitan Jurnal Penyelidikan Pendidikan
Sektor Penyelidikan dan Penilaian Dasar
Bahagian Perancangan dan Penyelidikan Dasar Pendidikan
Kementerian Pendidikan Malaysia
 
  • Hits: 1297

Ikuti kami di media sosial rasmi:

© 2019 Kementerian Pendidikan Malaysia (KPM). Hak Cipta Terpelihara
Tarikh Kemaskini 08 Jun 2023, 15:53.