Kaji Selidik Untuk Mendapatkan Maklumat Bagi Penyediaan Kertas Cadangan Penggabungan Skim Pembantu Tadbir (Perkeranian/Operasi) Dan Skim Pembantu Tadbir (Kewangan) Kementerian Pendidikan Malaysia

Assalamualaikum & Salam Sejahtera,

Semua Ketua Pembantu Tadbir/ Pembantu Tadbir (Perkeranian/Operasi) 

Semua Ketua Pembantu Tadbir (Kewangan)/ Pembantu Tadbir (Kewangan) 

Kementerian Pendidikan Malaysia 

Tuan/Puan,

KAJI SELIDIK UNTUK MENDAPATKAN MAKLUMAT BAGI PENYEDIAAN KERTAS CADANGAN PENGGABUNGAN SKIM PEMBANTU TADBIR (PERKERANIAN/OPERASI) DAN SKIM PEMBANTU TADBIR (KEWANGAN) KEMENTERIAN PENDIDIKAN MALAYSIA

Dengan segala hormatnya saya ingin merujuk perkara di atas.

  1. Sukacita dimaklumkan bahawa Kesatuan Pembantu Tadbir (Pendidikan) Semenanjung [KEPTAN] sedang menyediakan dua (2) Kertas Cadangan untuk dibentangkan melalui Mesyuarat Majlis Kebangsaan Pekerja-Pekerja Am dan Kumpulan Pelaksana (MBK Am/Pelaksana) Jabatan Perkhidmatan Awam (JPA) Bil. 1 Tahun 2019 dalam masa terdekat.
  1. Kertas pertama berkaitan cadangan Penggabungan Skim Pembantu Tadbir (Perkeranian/Operasi) Gred N19/22/26/28 dan Skim Pembantu Tadbir (Kewangan) Gred W19/22/26 yang berkhidmat di bahagian, jabatan pendidikan negeri (JPN), pejabat pendidikan daerah (PPD), Institut Pendidikan guru (IPG), kolej, sekolah di bawah Kementerian Pendidikan Malaysia (KPM) lantikan Suruhanjaya Perkhidmatan Pelajaran (SPP). Manakala kertas kedua berkaitan cadangan Menaiktaraf Skim Pembantu Tadbir kepada Skim Bersepadu.
  1. Sehubungan dengan itu, dimohon jasa baik semua Ketua Pembantu Tadbir/ Pembantu Tadbir (Perkeranian/Operasi) dan Ketua Pembantu Tadbir (Kewangan)/ Pembantu Tadbir (Kewangan) memberi maklum balas selewat-lewatnya pada 28 Februari 2019.Sebarang pertanyaan tuan/puan boleh emel kepada Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya..

Sila klik pautan http://bit.ly/maklumbalaspenggabunganskimpt

Segala kerjasama dan perhatian tuan/puan berkenaan perkara ini amat dihargai dan didahului dengan ucapan ribuan terima kasih.

Sekian.

 

“SAYANGI MALAYSIAKU”

“KEPTAN MAJU JAYA”

 

Saya yang menjalankan amanah,

 

(AHMAD SABRI BIN ZAKARIA)

Setiausaha Agung

KEPTAN Semenanjung Malaysia

Alamat Ibu Pejabat: 

KEPTAN SEMENANJUNG MALAYSIA

No. 21-4-1 & 21-4-2, Jalan Semarak Api 2 (Jalan 3/50)

Blok E, Diamond Square

53300 KUALA LUMPUR

Tel:   03-40227031

Faks: 03-40227032 

Emel: Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.