Lawatan TKPPM (SOS) Ke Sekolah Di Negeri Pahang

Lawatan YBhg. Dato' Haji Adzman bin Talib, Timbalan Ketua Pengarah Pelajaran Malaysia (Sektor Operasi Sekolah) ke SK Bandar Temerloh, Pahang, meninjau murid yang kembali ke sekolah pada hari ini.

 

Lawatan YBhg. Dato' Haji Adzman bin Talib, Timbalan Ketua Pengarah Pelajaran Malaysia (Sektor Operasi Sekolah) ke Madrasah Tarbiah Islamiah, Pahang, meninjau persediaan bilik darjah dan bilik asrama murid di madrasah tersebut.

 

Lawatan YBhg. Dato' Haji Adzman bin Talib, Timbalan Ketua Pengarah Pelajaran Malaysia (Sektor Operasi Sekolah) ke SBPI Temerloh, Pahang, meninjau persediaan bilik darjah, asrama dan kemudahan murid yang akan kembali ke sekolah nanti.

 

Lawatan YBhg. Dato' Haji Adzman bin Talib, Timbalan Ketua Pengarah Pelajaran Malaysia (Sektor Operasi Sekolah) pada 1 Mac 2021 (Isnin) ke SMKA Tengku Ampuan Hajjah Afzan, Pahang, meninjau persediaan di bilik-bilik darjah dan asrama bagi murid yang akan kembali ke sekolah.

 

Lawatan YBhg. Dato' Haji Adzman bin Talib, Timbalan Ketua Pengarah Pelajaran Malaysia (Sektor Operasi Sekolah) pada 1 Mac 2021 (Isnin) ke SMK Temin, Jerantut, Pahang meninjau dewan peperiksaan serta persediaan di bilik darjah untuk murid yang akan kembali ke sekolah nanti.

 

 

 

 

 

 

  • Hits: 2387

Ikuti kami di media sosial rasmi:

© 2019 Kementerian Pendidikan Malaysia (KPM). Hak Cipta Terpelihara
Tarikh Kemaskini 29 September 2023, 15:09.