08 April 2021 - Lawatan Kerja YB Timbalan Menteri Pendidikan II Ke Negeri Johor Darul Takzim

YB Dato’ Dr. Mah Hang Soon, Timbalan Menteri Pendidikan II telah mengadakan lawatan kerja pada 8 April 2021 (Khamis) ke negeri Johor Darul Takzim. Lokasi kedua beliau adalah ke SJKT Seri Alam, Pasir Gudang, Johor.  

Beliau telah melawat sekolah ini yang masih belum dibuat penyerahan sepenuhnya. Telah berlaku kejadian tanah runtuh juga dan kerja-kerja baik pulih sedang giat dilaksanakan.
 
 
 
YB Dato’ Dr. Mah Hang Soon, Timbalan Menteri Pendidikan II telah mengadakan lawatan kerja pada 8 April 2021 (Khamis) ke negeri Johor Darul Takzim. Lokasi ketiga yang dilawat oleh YBTMP II adalah ke tapak SJKC Poay Chai, Taman Bukit Indah, Johor bagi melihat kerja-kerja pembinaan yang bakal dilaksanakan.
 
 
 
YB Dato’ Dr. Mah Hang Soon, Timbalan Menteri Pendidikan II telah mengadakan lawatan kerja pada 8 April 2021 (Khamis) ke negeri Johor Darul Takzim. Lokasi keempat yang dilawati oleh beliau juga adalah ke tapak SJKC Cheah Fah, Sunway City Iskandar Puteri, Johor bagi melihat kerja-kerja pembinaan yang bakal dilaksanakan.
 
  • Hits: 2187

Ikuti kami di media sosial rasmi:

© 2019 Kementerian Pendidikan Malaysia (KPM). Hak Cipta Terpelihara
Tarikh Kemaskini 22 September 2023, 15:47.