logo.rasmi.bm

Hebahan: Call for Papers for 10th AISOFOLL

Sukacita dimaklumkan bahawa Pusat Serantau SEAMEO QITEP in Language (SEAQIL),  akan menganjurkan Annual International Symposium of Foreign Language Learning Ke-10 (10th AISOFOLL) yang bertemakan "Taking Students' Thinking to Higher Levels through Creative Language Teaching" pada 16 hingga 17 Oktober 2019 di Grand Savero Hotel, Bogor, Indonesia. Simposium Antarabangsa ini terbuka kepada umum di mana ahli akademik, pelajar pasca siswazah, pegawai penyelidik university daripada seluruh Asia Tenggara dijemput untuk menyertai persidangan ini, berkongsi pandangan dan membentangkan kertas kerja yang berkaitan dengan tema persidangan. Bersama-sama ini dilampirkan risalah berkaitan persidangan tersebut untuk maklumat lanjut.

Sekiranya tuan/puan mempunyai sebarang pertanyaan berhubung persidangan ini, sila hubungi  Ms Estiningsih Suprandini di alamat email Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.

Terima Kasih

Call for Papers

Muat turun surat edaran di sini.

 

 

  • Hits: 1406

ALAMAT KEMENTERIAN

   Kementerian Pendidikan Malaysia,
   No. 2, Menara 2, Jalan P5/6, Presint 5,
   Pusat Pentadbiran Kerajaan Persekutuan,
   62200 Putrajaya, Malaysia. 

   icon telephone  Telefon : +60 38870 6000 
   icon fax  Fax : +60 38870 6885
   icon emel  E-mel : Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
qrcode border


Hak Cipta Terpelihara 2019 © Kementerian Pendidikan Malaysia (KPM).
Paparan terbaik adalah dengan menggunakan pelayar Google Chrome versi terkini. Sesuai juga menggunakan pelayar Internet Explorer versi 9+, Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Safari & Opera versi terkini dengan resolusi 1366 X 768 dan ke atas. 
Penafian | Dasar Privasi | Dasar Keselamatan | Panduan Portal | Pasukan Web | Peta Laman