logo.rasmi.bm

Kunjungan Permaisuri Qatar Sheikha Moza Nasser

YB Menteri Pendidikan, Dr. Maszlee Malik menyertai sesi kunjungan dan mengucapkan selamat datang kepada Pengerusi Yayasan Qatar bagi Pembangunan Pendidikan, Sains dan Komuniti (QF) dan Pendidikan Yang Penting (EAA), YAM Sheikha Moza Nasser ke Malaysia di Kementerian Pembangunan Wanita, Keluarga dan Masyarakat di Putrajaya, hari ini.

Pertemuan itu menyediakan peluang kepada kedua-dua pihak membincangkan pelbagai isu kepentingan bersama seperti kerjasama dan hubungan dua hala antara Malaysia dan Qatar, isu pendidikan, kesihatan serta berkaitan dengan memperkasa wanita, pembangunan belia dan masyarakat.

Sheikha Moza yang juga permaisuri kepada Sheikh Hamad Khalifa Al Thani, bekas Emir Qatar, tiba di Malaysia pada Ahad lalu bagi lawatan khas empat hari ke Malaysia.

YAB Dato' Seri Dr. Wan Azizah Dr. Wan Ismail, Timbalan Perdana Menteri merangkap Menteri Pembangunan Wanita, Keluarga dan Masyarakat menerima kunjungan Sheikha Moza.

 
 
 
 
(UKK 30 April 2019)
  • Hits: 965

ALAMAT KEMENTERIAN

   Kementerian Pendidikan Malaysia,
   No. 2, Menara 2, Jalan P5/6, Presint 5,
   Pusat Pentadbiran Kerajaan Persekutuan,
   62200 Putrajaya, Malaysia. 

   icon telephone  Telefon : +60 38870 6000 
   icon fax  Fax : +60 38870 6885
   icon emel  E-mel : Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
qrcode border


Hak Cipta Terpelihara 2019 © Kementerian Pendidikan Malaysia (KPM).
Paparan terbaik adalah dengan menggunakan pelayar Google Chrome versi terkini. Sesuai juga menggunakan pelayar Internet Explorer versi 9+, Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Safari & Opera versi terkini dengan resolusi 1366 X 768 dan ke atas. 
Penafian | Dasar Privasi | Dasar Keselamatan | Panduan Portal | Pasukan Web | Peta Laman
Tarikh Kemaskini 19 Jun 2019, 20:50.