logo.rasmi.bm

KPM Dan KPWKM Serius Memantapkan PEERS Di Sekolah

YB Puan Teo Nie Ching, Timbalan Menteri Pendidikan dan Timbalan Menteri Pembangunan Wanita, Keluarga dan Masyarakat, YB Puan Hannah Yeoh Tseow Suan hari ini meluangkan masa untuk melawat SK Puchong dan SMK Puchong, Batu 14, Selangor bagi melihat lebih jelas bagaimana pengajaran mata pelajaran Pendidikan Kesihatan Reproduktif dan Sosial (PEERS).

Semasa lawatan tersebut, kedua-dua Timbalan Menteri juga turut melakukan tinjauan kawasan sekitar sekolah serta mendengar taklimat tentang keperluan dana untuk membaik pulih prasarana dan kawasan sekolah.

Turut sama dalam lawatan ini YBhg. Datin Ng Soo Boon, Timbalan Pengarah Dasar dan Sains dan Teknologi serta YBhg. Datin Norfaridah A. Bakar, Ketua Sektor Bahagian Akademik Negeri Selangor serta pegawai-pegawai kanan KPM.

  • Hits: 338

ALAMAT KEMENTERIAN

   Kementerian Pendidikan Malaysia,
   No. 2, Menara 2, Jalan P5/6, Presint 5,
   Pusat Pentadbiran Kerajaan Persekutuan,
   62200 Putrajaya, Malaysia. 

   icon telephone  Telefon : +60 38870 6000 
   icon fax  Fax : +60 38870 6885
   icon emel  E-mel : Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
qrcode border


Hak Cipta Terpelihara 2019 © Kementerian Pendidikan Malaysia (KPM).
Paparan terbaik adalah dengan menggunakan pelayar Google Chrome versi terkini. Sesuai juga menggunakan pelayar Internet Explorer versi 9+, Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Safari & Opera versi terkini dengan resolusi 1366 X 768 dan ke atas. 
Penafian | Dasar Privasi | Dasar Keselamatan | Panduan Portal | Pasukan Web | Peta Laman
Tarikh Kemaskini 17 Jun 2019, 00:32.