Jawatan Kosong Policy and Planning Specialist di Southeast Asian Ministers of Education Secretariat (SEAMEO)

There is no translation available.

YBhg. Tan Sri/Dato’/Datin/Prof./Dr./Tuan/Puan, 

HEBAHAN MENGENAI JAWATAN KOSONG POLICY AND PLANNING SPECIALIST DI SOUTHEAST ASIAN MINISTERS OF EDUCATION SECRETARIAT (SEAMEO)

Dengan hormatnya perkara di atas adakah dirujuk. 

2.       Sukacita dimaklumkan bahawa Southeast Asian Ministers of Education Secretariat (SEAMEO) telah membuat hebahan mengenai jawatan kosong di ibu pejabat SEAMEO Secretariat di Bangkok, Thailand bagi jawatan Policy and Planning Specialist. Jawatan ini memerlukan seorang calon yang mempunyai latar belakang yang kukuh dalam membuat perancangan, pembangunan dan pelaksanaan projek, program, bengkel dan aktiviti. Maklumat terperinci bagi setiap jawatan berkenaan objektif, fungsi dan kelayakan yang diperlukan adalah seperti di Lampiran.

3.       Sehubungan itu, dimohon calon-calon yang berminat dan menepati kriteria untuk mengemukakan permohonan ke Bahagian ini berpandukan kepada butiran Hebahan Jawatan Kosong seperti di Lampiran sebelum atau pada 25 Februari 2022 (Jumaat) di alamat emel This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. dan This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Sekian, terima kasih. 

Bahagian Perancangan Strategik dan Hubungan Antarabangsa
Kementerian Pendidikan Malaysia 
 
Muat Turun Lampiran   archive di sini (433 KB)
  • Hits: 3310

Follow us on the official social media:

© 2019 Ministry of Education Malaysia (MOE). All right reserved
Last Modified Wednesday 27 September 2023, 14:39:40.