• Home
  • Notifications
  • Announcement
  • Iklan Kekosongan Jawatan Penolong Pengarah, Pegawai Perkhidmatan Pendidikan (PPP) Gred DG44/48(KUJ) Di Bahagian Pengurusan Sekolah Harian, Kementerian Pendidikan Malaysia

Iklan Kekosongan Jawatan Penolong Pengarah, Pegawai Perkhidmatan Pendidikan (PPP) Gred DG44/48(KUJ) Di Bahagian Pengurusan Sekolah Harian, Kementerian Pendidikan Malaysia

There is no translation available.

Assalamualaikum w.b.t dan selamat sejahtera.
 
YBhg. Datuk/ Dato’/ Tuan/ Puan,
 
IKLAN KEKOSONGAN JAWATAN PENOLONG PENGARAH, PEGAWAI PERKHIDMATAN PENDIDIKAN (PPP) GRED DG44/48(KUJ) DI BAHAGIAN PENGURUSAN SEKOLAH HARIAN, KEMENTERIAN PENDIDIKAN MALAYSIA
 
Dengan hormatnya saya merujuk kepada perkara di atas.
 
2. Sukacita dimaklumkan bahawa terdapat kekosongan jawatan sebagai Penolong Pengarah, Pegawai Perkhidmatan Pendidikan (PPP) Gred DG44/48(KUJ) di Bahagian Pengurusan Sekolah Harian (BPSH), Kementerian Pendidikan Malaysia (KPM). Sehubungan dengan itu, BPSH ingin mempelawa Pegawai Perkhidmatan Pendidikan (PPP) Gred DG44/48(KUP) di Bahagian/Jabatan di bawah seliaan YBhg. Datuk/ Dato’/ tuan/ puan untuk mengisi kekosongan jawatan tersebut.
 
3. Pegawai yang berkelayakan dan memenuhi kriteria yang ditetapkan boleh mengemukakan permohonan dan dokumen berkaitan ke BPSH, KPM. Hanya calon yang memenuhi kriteria tapisan akan dipanggil untuk menghadiri temu duga. Bersama-sama ini disertakan:
 
a.  lklan Kekosongan Jawatan (Lampiran A); dan
b.  Borang Permohonan (Lampiran B).
 
4. Borang permohonan yang lengkap diisi hendaklah dikemukakan sebelum atau pada   18 September 2023 ke alamat seperti di bawah:
 
Pengarah
Bahagian Pengurusan Sekolah Harian
Kementerian Pendidikan Malaysia
Aras 3 & 4, Blok E2, Kompleks E
Pusat Pentadbiran Kerajaan Persekutuan
62604 PUTRAJAYA
(u.p.: Sektor Khidmat Pengurusan)
 
5. Sebarang pertanyaan berkaitan permohonan ini boleh diajukan kepada Encik Eddy Yazid Ehsan di talian 03-8883 0673 atau emel kepada This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..
 
Kerjasama dan perhatian YBhg. Datuk/ Dato’/ tuan/ puan berhubung perkara ini amat dihargai dan didahului dengan ucapan terima kasih.
 
Sekian.
 
  • Hits: 3037

Follow us on the official social media:

© 2019 Ministry of Education Malaysia (MOE). All right reserved
Last Modified Monday 02 October 2023, 16:26:44.