29 Julai 2022 - Majlis Clock Out YBhg. Datuk Hajah Nor Zamani binti Abdol Hamid, Ketua Pengarah Pendidikan Malaysia

There is no translation available.

SANJUNGAN BUDI, LAMBAIAN KASIH

29 Julai 2022 (Jumaat) telah berlangsungnya Majlis Clock Out YBhg. Datuk Hajah Nor Zamani binti Abdol Hamid, Ketua Pengarah Pendidikan Malaysia sempena persaraan wajib beliau.

Beliau telah memulakan perkhidmatan dalam perkhidmatan pendidikan pada tahun 1986 sebagai Ketua Jabatan A-Level di Kolej Tunku Kurshiah, Negeri Sembilan. Dalam tempoh perkhidmatan selama 35 tahun, beliau juga telah berkhidmat di pelbagai organisasi dalam KPM. Antara jawatan yang pernah disandang beliau adalah Timbalan Ketua Pengarah Pendidikan Malaysia (Sektor Dasar dan Kurikulum), Pengarah Bahagian Pembangunan Kurikulum dan Pengarah Bahagian Pendidikan Swasta.
 
Majlis Menandatangani Nota Serah Tugas dan Clock Out beliau telah diadakan di Bilik Mesyuarat Utama, Blok E8, Kompleks E, Putrajaya. Turut hadir dalam majlis tersebut ialah YB Datuk Dr. Radzi Jidin, Menteri Kanan Pendidikan, YBhg. Datuk Yusran Shah bin Mohd Yusof, Ketua Setiausaha, Encik Ramzi Mansor, Timbalan Ketua Setiausaha (Pengurusan), YBrs. Encik Noor Azman bin Abdul Rahman, Timbalan Ketua Setiausaha (Perancangan dan Pembangunan), YBhg. Dato’ Haji Pkharuddin bin Haji Ghazali, Timbalan Ketua Pengarah Pendidikan Malaysia (Sektor Dasar dan Kurikulum), YBrs. Dr. Ahmad Rafee bin Che Kassim, Timbalan Ketua Pengarah Pendidikan Malaysia (Pembangunan Profesionalisme) serta Pegawai-pegawai Kementerian Pendidikan Malaysia.
 
Sekalung penghargaan dan terima kasih atas jasa dan khidmat bakti yang tidak ternilai. Selamat bersara dan semoga diberikan kesihatan yang baik.
 
#SekolahkuSEJAHTERA
#KPMKomited
#KeluargaMalaysia
 
  • Hits: 6197

Follow us on the official social media:

© 2019 Ministry of Education Malaysia (MOE). All right reserved
Last Modified Wednesday 27 September 2023, 14:39:40.