Atas
Maklumat Bahagian/Agensi

|| Home » Maklumat Bahagian/Agensi » Bahagian Pendidikan Islam
                                      
 
 

 

 

BERITA / MAKLUMAN

HEBAHAN SENARAI SEMAK MAKLUMAT & DOKUMEN GURU TAHFIZ DAN GURU DINI SECARA INTERIM DI SEKOLAH MENENGAH KPM AMBILAN TAHUN 2016

15 Ogos 2016

Sukacita dimaklumkan bahawa Bahagian Pendidikan Islam, Kementerian Pendidikan Malaysia memaklumkan bahawa Iklan Permohonan Pengambilan Guru Tahfiz dan Guru Dini Secara Interim di Sekolah Menengah KPM Bagi Ambilan Tahun 2016 melalui laman sesawang Kementerian Sumber Manusia Malaysia di alamat http://www.jobsmalaysia.gov.my/jcs/index.faces dan Facebook JobsMalaysia mulai 15 Ogos 2016 (Isnin).

Pemohon perlu menghantar dokumen yang lengkap ke Sektor Pendidikan Islam, Jabatan Pendidikan Negeri sebelum atau pada 30 Ogos 2016. Borang permohonan yang lengkap dan disemak serta diakui akan dipanggil ke sesi temuduga.

Jika tiada salinan ijazah asal (disyaratkan ada perkara 17) atau salinan surat pengiktirafan ijazah bertulis atas nama calon daripada KPT (perkara 18 jika ada dan tidak disyaratkan), layak dipanggil temu duga.

Iklan Guru Tahfiz dan Guru Dini Secara Interim Di Sekolah Menengah KPM Ambilan Tahun 2016  (15 Ogos 2016)

Senarai Semak Maklumat & Dokumen Guru Tahfiz dan Guru Dini Secara Interim di Sekolah Menengah KPM Ambilan Tahun 2016 (Pindaaan Terkini 19 Ogos 2016)

Sekian, terima kasih.

 


 

PAUTAN PANTAS

          

 

 

 

 


Bawah