direktori Direktori webmel Webmel

Sukacita dimaklumkan bahawa Kementerian melalui Sekretariat SEAMEO telah menerima hebahan daripada sebuah badan NGO Association of Science Technology and Innovation (ASTI), di mana ASTI ingin menjemput pelajar sekolah berumur 13 hingga 17 tahun untuk menyertai Young Inventors Challenge 2019 yang bertemakan “Sustainable Development Goal 12: Responsible Consumption and Production”. Program ini bertujuan untuk mencungkil bakat kreatif dan inovatif pelajar dan yang akhirnya memerlukan pelajar untuk menyediakan satu prototaip/model beserta laporan dan video mengikut tema dan garis panduan yang diberikan. Hadiah menarik serta sijil penyertaan turut disediakan. Bersama-sama ini dikepilkan surat jemputan, risalah dan borang penyertaan untuk pertandingan ini.

Pelajar yang berminat boleh menghantar maklumat kumpulan melalui emel kepada Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya. atau melalui faks di 603-7872 9551 sebelum atau pada 28 Februari 2019. Sebarang pertanyaan lanjut mengenai pertandingan ini, sila hubungi Cik Vanitha Vasu di talian 03-7877 8571 atau layari laman web www.asti.org.my.

 

 Bil  Perkara  
 1.  Brosur (Depan)  Muat Turun
 2.  Brosur (Belakang)  Muat Turun
 3.  Surat Iringan  Muat Turun
 4.  Borang  Muat Turun
Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedInRSS


Masa Capaian : 1.9275 s.

Murid/Pelajar/Pelatih
Orang Awam
Warga KPM